Розділи сайту
Новини
МИСТЕЦЬКИЙ ІВЕНТ

З 30 вересня по 4 жовтня у нашому закладі був проведений мистецький івент, який підготували і провели вчителі кафедри художньо-естетичного циклу. Уразі, кожен клас узяв участь у майстер-класах і цікавих конкурсах, адже, метою заходу було залучення уваги шкільної громади до майстер-класів і заходів, що були сплановані для цієї події. Мистецький івент був покликаний порушити звичний хід життя в закладі і стати подією для всієї школи.

«Я не пригадаю заходу, що не став би подією. Інші я забув усі». Дані слова відображають взаємозв'язок між заходом і виключно подією або event. Кожний день тижня мав свою назву і певні завдання: «День традицій і новаторства», «Всесвітній день музики», «День українського бельканто», «День гармонії ладу і співзвуччя», «День Учителя».

До Всесвітнього дня музики, який був був заснований за ініціативою Міжнародної музичної ради при ЮНЕСКО і відзначається у всьому світі 1 жовтня, було проведено ряд заходів учителями музичного мистецтва Денисевич Л.А. і Токар І.Г. :для учнів 1-7 класів «Пісенний вернісаж», для вокально-хорового колективу «Ad Libitum» майстер-клас «У техніці бельканто», серед учнів шостих класів реп-баттл на тему «Я на уроці музичного мистецтва», для молодших школярів «Веселі перерви».

 

 

Для фокус-групи із 12 учасників (учнів 11-х класів) Денисевич Л.А. провела мозковий штурм «Архітектура - кам'яний літопис століть», в результаті якого було отримано безліч ідей для створення «Будинку майбутнього».

 

Протягом тижня можна було переглянути арт-виставку «Осіння мелодія», конкурс експрес-малюнків «Чарівної осені пора». Була проведена акція «Подарунок першачкам», у ході якої вчителем образотворчого мистецтва Зерук С.М. і гуртком «Веселка» було створено серію розмальовок «Казкові герої у музеї декоративно-прикладного мистецтва». Також, був проведений майстер-клас у техніці плетіння «Диво-птах» для учнів 3-4 класів.

 

Вчителем Каченюк А.Л. був проведений майстер-клас, на якому всі бажаючі створювали святкові листівки до Дня Вчителя в техніці кардмейкінг, а також майстер-клас по виготовленню іграшок амігурумі для учнів 6-7 класів.

 

 

Під час проведення мистецького івенту учні пригадали знаменні дати, познайомилися з визначними діячами мистецтва світу та цікаво провели час на майстер-класах. А на завершення мистецької події був проведений святковий концерт до Дня Вчителя.

Кафедра художньо-естетичного циклу дякує шкільній громаді закладу за гарну атмосферу, позитив і креативність.


Дата: 2019-10-10 09:24:28