Розділи сайту
Новини
Педагогічна рада "Свобода творчості, академічна доброчесність: нові підходи та можливості"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Звіт з педагогічної ради кафедри початкової школи

Нові підходи до навчання підростаючого покоління вимагають від вчителя безперервного самовдосконалення та розвитку, адже саме сучасний вчитель має вивести освіту на якісно новий рівень. Що  для цього потрібно детально досліджували вчителі початкових класів разом із робочими групами колег.

Будь-який шлях має свій початок. Так само і професійне становлення вчителя починається з малого. Шлях вчителя, як насінина, яку лише посадити, недостатньо. Щоб вона проросла потрібно її рясно поливати. Для вчителя ж початок росту розпочинається з аналізу ресурсів.

 

 

Щоб насінина випустила паросток, ґрунт потрібно удобрювати. Для вчителя ж такими добривами є дотримання якостей академічної доброчесності при навчанні на досвіді колег.

 

 

Перші квіти в педагогічній діяльності з'являються після реалізації підходів та можливостей для професійного вдосконалення вчителя. В цьому допомагають надійні інструменти, які допомогли нашій рослині розквітнути.

 

 

Окриленості професії педагога додає творчість. Саме вона дозволяє зазирнути у світ неймовірного та цікавого. Навколо нашої квітки закружляли чарівні метелики, кожен різний, адже у кожного педагога  свобода на творчість.

 

 

 


Дата: 2023-10-28 20:00:10